Gispen Stoelen

Al jaren lang zijn Gispen stoelen erg gewild. De Gispen stoel 412 werd al in 1934 door W.H. Gispen ontworpen en is waarschijnlijk de meest bekende 'Gispen' stoel. De verende achterpootloze fauteuil heeft een tweedelig frame van handmatig gebogen, verchroomde stalen buizen. De stoel is voorzien van vaste bekleding en karakteristieke bakelieten armleggers met opwippend uiteinde. De Gispen stoel is ruim 40 jaar in productie geweest en is nu weer leverbaar.

Kenmerkend voor Gispen stoelen zijn toch wel het mooie design en de hoogwaardige kwaliteit. Alle Gispen stoelen worden met oog voor detail gemaakt. Gezien de hoge kwaliteit is de aankoop van gebruikte Gispen stoelen een uitstekend alternatief voor het investeren in nieuw meubilair. Met Gispen stoelen haalt u kwaliteit in huis waar u nog jaren lang plezier van zult hebben.

Ons aanbod Gispen stoelen is zeer divers. Bezoek onze webshop en ervaar zelf een ruime keuze aan Gispen stoelen. Wij richten ons met onze producten op klanten met een kleinere beurs en gevoel voor design.

Voor vragen over Gispen stoelen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.