Projectinrichting

Gispenmeubels.nl bied u een flexibele projectinrichting aan voor een fractie van de nieuwwaarde. In een project kunnen wij uw gehele kantoor inrichten naar uw wensen. Onze kracht is dat we niet geboden zijn aan standaard kleuren en dergelijke.

Complete kantoorinrichting voor een fractie van de nieuwprijs?

Een bureau en een kast leveren van Gispen in de kleur paars? Geen probleem. Een bureau met een groen onderstel? Geen probleem. In onze voorraad hebben we een enorme hoeveelheid Gispen producten staan die nog in uitstekende staat zijn. Samen met u bepalen we wat de kleurstelling zal moeten worden van de bladen, onderstellen, kasten en stoelen. Wij communiceren dit dan weer met onze partners die hun specialisme hebben op verschillende vlakken. Op die manier kunnen wij u visueel een nieuwe kantoorinrichting aanbieden voor een fractie van de normale verkoopprijs.

Onze transportafdeling kan al uw meubelen afleveren op elk gewenst adres en ons montageteam kan eventueel de kantoormeubelen bij u plaatsen/monteren. Ook op het gebied van arbeidsloon proberen we lage prijzen te handhaven. Ons uurtarief voor een ervaren medewerker is slechts € 34.50 per uur. Veelal is het zo dat u prijstechnisch gezien nog steeds 50 tot 70% goedkoper uit bent voor onze projectinrichting dan dat u normaliter zou betalen voor een geheel nieuwe inrichting.
Levertermijn voor volledige projectinrichting: meestal binnen 3 weken!

Vraagt u ons gerust naar de mogelijkheden voor projectinrichting, u zult verbaast staan wat er mogelijk is.